De project management software achter DoWell is direct geïntegreerd met uw mobiele App. Maar ook inkoop en verkoop vanuit onze software die als basis ERP software uw gehele bedrijf ondersteunt. Alles werkt samen voor uw eindklant. Dit maakt het ook mogelijk de koppeling tussen uw ERP systeem en de DoWell chat app te realiseren. En dat terwijl de kosten lager zijn dan uw mobiele abonnement. Beter vindt uw het nergens.

Waarom u dit zou doen?

Dit biedt u de mogelijkheid uw klanten te bedienen op iedere plek in de wereld. Immers de wereld is snel veranderd. De eindklant, burger of instelling, verkrijgt door mobiele technologie en door traditionele ICT-techniek een veel omvangrijker toegang tot producten- en diensten-aanbod. Hij kan heel veel aanbiedingen, al dan niet voorzien van kwaliteitskeurmerken, in prijs en kwaliteit met elkaar vergelijken.

De klant hoeft steeds minder af te hangen van de beschikbaarheid van informatie of verleiding zoals opgenomen in traditionele marketing met advertenties en brochures, die meer aanbodgericht zijn dan vraaggericht. In beginsel is de eindklant in tijd en ruimte niet meer beperkt en kan hij via het Internet zich uitputtend informeren, gebruikservaringen met productgebruikers delen. De eindklant, zowel jong als oud, heeft op grote schaal, zijn weg naar het Internet gevonden: dit geeft een scherper concurrentiële verhouding tussen leverende bedrijven. De traditionele marketing door bedrijven boet aan betekenis in.

Door toepassing van nieuwe software met, mobiele apps, maar ook met websites en achter liggende ERP software in de vorm van een etalage-winkel-magazijn, ontstaan er (nu nog) unieke manieren om zich te onderscheiden van de concurrent door de klant een winkel omgeving te bieden. Mond op mond reclame is krachtiger dan adverteren, en ontstaat doordat de klant een snelle dienst krijgt die zich onderscheid (en dus interessant is om over te vertellen).